Informació

Cerveses Presencials

En la gran carpa principal de l'Oktoberfest Barcelona, es podrà degustar la cervesa oficial de Paulaner, elaborada en les seves principals varietats i en format de Gerres de Litre, com mana la tradició.

Paulaner  Münchner Hell

Paulaner Münchner Hell

Cervesa Lager

La Paulaner Münchner Hell s'elabora a Munic des de l'any 1818 per a l'Oktoberfest. És la predilecta a Alemanya, i ha esdevingut una autèntica institució muniquesa.

Aquesta cervesa clara i d'un brillant color daurat, bombolles al got i coronada amb una escuma blanca, es degusta tradicionalment a l'ombra dels castanyers.

Una cervesa de molt agradable paladar: suau, amb un elegant toc de malt i una lleugera dolçor. I a més, amb una discreta reminiscència de llúpol. Tot un homenatge a la filosofia de vida bavaresa!

És una cervesa de baixa fermentació amb una graduació alcohòlica d'aprox. 4,9% vol.

El contingut de most original és de 11,5%.

Paulaner  WeissBier

Paulaner WeissBier

Cervesa Ale de Trigo

La cervesa blanca de llevat número 1 a Alemanya i una de les més apreciades del món.

D'aparença tèrbola, es presenta al got amb un brillant color daurat vellutat, sota una robusta corona d'escuma que veritablement mereix aquest nom.

Ja des del començament de la seva preparació, d'aquest clàssic de la cervesa blanca de Munic emana una lleugera aroma de plàtan.

El coneixedor aprecia tocs de mànec i de pinya i exalça el bell equilibri de dolçor i amargor. Els amants de la cervesa gaudeixen de la fina aroma de llevat i de la seva fabulosa suavitat bombolles. És la típica cervesa per prendre a l'aire lliure, capaç d'unir persones de tot el món.

Amb graduació alcohòlica d'aprox. 5,5% vol, el contingut de most original puja al 12,5%.

Paulaner  Salvator

Paulaner Salvator

Cervesa Torrada Doble Bock

Amb aquesta beguda comença la història de la fàbrica de cervesa Paulaner. I també la història de la cervesa forta a Baviera, ja que els inventors d´aquesta beguda estacional d´alt contingut alcohòlic i baixa fermentació van ser els monjos paulins.

Des de fa més de 375 anys es fabrica la cervesa Salvator seguint la recepta tradicional, s'ha anat perfeccionant amb el pas dels anys: amb una corona d'escuma color caramel, aquesta cervesa de tonalitat castanya, combinada amb la seva seductora aroma de xocolata, desplega la seva agradable intensitat a cada glop. A ella se li uneix la malta més fina de Munic, completada amb una lleugera nota de llúpol al paladar.

Tantes vegades copiada però mai assolida: la mare de totes les cerveses estacionals d'alt contingut alcohòlic designades tradicionalment amb el sufix “ator”!

El seu alt contingut de most original és de 18,3%, obtenint una graduació alcohòlica d'aprox. 7,8% vol.

Heineken 0,0 %Alc

Heineken 0,0 %Alc

Cervesa sense alcohol

Cervesa 0,0 que es defineix per les seves refrescants notes de fruita i el seu suau cos amb gust de malta, perfectament equilibrat.

L'elaboració i fermentació de la Heineken 0,0 , dura el doble de temps que la de la majoria de cerveses i es realitza amb l'exclusiva llevat de tipus A d'ingredients naturals de Heineken.

Contingut alcohòlic: 0,0%.

Cruzcampo sense gluten

Cruzcampo sense gluten

Cervesa sense gluten

En l'elaboració de la Cruzcampo sense gluten s'utilitzen les mateixes matèries primeres que en la Cruzcampo de sempre: Aigua, llúpol, malt d'ordi, blat de moro i llevat.

Durant el procés de fabricació, gràcies a la hidròlisi, el gluten s'elimina de la cervesa, deixant la resta dels elements intactes, amb totes les seves propietats i sabor original.

Una cervesa sense gluten garantida, que compleix àmpliament els nivells que compleix el Codex Alimentari d'un producte per a celíacs.

Les cerveses Paulaner han estat elaborades seguint la llei bavaresa de puresa de 1516, utilitzant només els millors ingredients:

  • Paulaner Oktoberfest Bier y Paulaner Salvator: ordi d'estiu, llúpol aromàtic de Hallertau, llevat pròpia i aigua de glacera. Història: El Germà Barnabas, Abat del Monestir Cerveseria Paulaner, va començar a elaborar aquesta cervesa l'any 1773, per reemplaçar el menjar durant el seu dejuni obligat en el període de Quaresma.
  • Paulaner WeisBier: malta de blat, malt d'ordi, llúpol aromàtic, llevat pròpia i aigua de glacera. Història: Al començament del segle XVII, els monjos italians de St Paola es van establir a Munic on van començar a elaborar cervesa per al seu consum intern i només podia beure fora de les festes locals, on van aconseguir una gran celebritat.